Werkplezier!

Gewoon beginnen!

Vorig jaar had ik ineens een nieuwe (parttime) baan én een nieuwe collega. Samen met Marjon Hetsen ben ik coach Duurzame Inzetbaarheid op het Horizon College. Na een jaar weten we het zeker: onze samenwerking brengt creativiteit en energie! Daarom willen we graag verder samen ‘de boer op’, naast onze baan op school en onze andere opdrachten. Onder een gezamenlijke naam? Hoe precies? Dat komt nog wel: we gaan gewoon beginnen!

En dat is ook ons motto: gewoon beginnen! We spreken zoveel mensen die
– hun werkplezier willen vergroten, voor zichzelf en voor hun team
– energielekken willen dichten
– de balans zoeken

…. maar ze hebben nu geen tijd. Misschien na deze drukke periode?

Herkenbaar? Zullen we gewoon toch beginnen en nú een afspraak maken voor een fris gesprek rondom werkplezier en duurzame inzetbaarheid?
Bel, mail of app.

helenvanwessel@gmail.com
06 – 2810 7799

Woorden vinden

Woorden vinden om een ingewikkeld verhaal helder te maken, woorden vinden om verbinding te maken. Taal is voor mij de rode draad. Taal helpt bij het verbinden van hoofd, hart en lijf, van teams, van organisaties met hun klanten.

Ik houd van de creativiteit van de processen, van het zoeken naar nieuwe wegen. Hoe stimuleer je mensen om nieuwsgierig te zijn in plaats van bang? Je ziet de groei: als je ruimte geeft, komen mensen zélf met initiatieven en oplossingen.

Wat ik kan bieden:
– coaching en ontwikkeling van teams
– communicatietrainingen (helder schrijven, presenteren, gesprekken, vergaderen)
– individuele coaching en therapie

In ontwikkeling: Ontstapelen bij werkdruk.

Kennismaken?
helenvanwessel@gmail.com
06 – 2810 7799